Öğrencilerimiz Samsunspor Maçında

Öğrencilerimiz Samsunspor Maçında

16.02.2024 46

ÖĞRENCİLERİMİZ SAMSUNSPOR-ANTALYASPOR MAÇINDA SERAMONİYE KATILARAK FORMA VE SWEAT GİYDİLER

19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan her mücadele öncesinde seremoniye öğrenciler çıkıyor. Bu haftaki okul ise İstiklal İlkokulu seçildi. Kırmızı-Beyazlı kulübün organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte okul yönetimi tarafından seçilen öğrencilere Atatürk temalı antrasit siyah formalar gönderildi. "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" sweetlerini giyen öğrenciler, maç saatini beklemeye başladı.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ HEYECANLA BEKLEDİLER

Kırmızı-Beyazlı futbolcular sahaya ısınmak için çıkarken, öğrencilerimiz geçen seneki şampiyonluk kupası önünde fotoğraf çekindi. Öğrencilerimiz, daha sonra hakem triosu, Samsunspor ve Antalyasporlu futbolcularla birlikte yeşil zemine yürüdü. Coşkuyla İstiklal Marşı'nı okuyan öğrencilerin yaşadıkları mutluluk ve heyecanı görülmeye değerdi. Maçı tribünden takip ettiler.

 

SAMSUNSPOR SEVGİSİ AŞILIYORUZ

Okul Müdürümüz Sezai Tiryaki, "Öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Heyecanla futbolcularla buluşacakları günü beklediler. 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' mottosuyla öğrencilerimize Atatürklü armanın, Samsunspor'un sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Bu anlamlı etkinlikte okulumuzu seçen Samsunspor Kulübü'nün yönetim kadrosuna teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Muhteşem galibiyete en çok sevinenler ise İstiklal İlkokulu öğrencileri oldu.

 

16-02-202416-02-202416-02-202416-02-202416-02-202416-02-2024