Yeni e-Twinning Projemiz ''Işıldayan Geleceğimiz İçin Enerji Tasarrufu''

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını kapsayan bir e-Twinning projesi yürütülmektedir. Proje üyelerinden Muazzez ATA GÜÇTAŞ okulumuz bünyesinde olup diğer üyelerin başka şehirlerde ve başka ülkelerde olduğu kapsamlı bir projedir. Projemize ''Işıldayan Geleceğimiz İçin Enerji Tasarrufu'' ismiyle yola çıktık. Projemizin amacı e-Twinning platformunu kullanarak farkındalık yaratıp geleceğe ışık olmaktır.

Çocuklarımızın yaratıcı düşünme, drama, müzik, resim, afiş ve farklı etkinliklerle projemize dahil edip onların bir çok alanda gelişmesini sağlamaktır. Özellikle de günümüz çocuklarının dostluk, saygı, dürüstlük, işbirliği, empati gibi değerleri çalışmalarına dahil ederek bu niteliklere sahip sorumlu bireyler olmalarını sağlamak önceliğimizdir. Enerji tasarrufunun önemini bilen ve bunu sağlamak için çalışan bireyler olarak projemiz katılımcılarına başarılar diliyoruz.

12.01.2024 63

12-01-2024